KRO

KRO Memories in een nieuw jasje

Uitzenddatum: 16/11/2009

Vanaf maandag 16 november is een nieuwe serie van zes afleveringen KRO Memories te zien. De serie heeft een nieuwe look & feel, start met de zenuwslopende rubriek `Nu of Nooit' en zoekt de liefde van toen steeds vaker over de grens. Presentator Anita Witzier ziet komende seizoen als een vernieuwing: "Wij staan als programma niet stil. Wanneer je een aflevering uit 2009 naast die uit 1997 legt, zie je twee totaal verschillende programma's. Wij hebben de studio al een tijdje achter ons gelaten en hebben dit seizoen een nieuwe leader met nieuwe leadermuziek"

In de eerste aflevering van de nieuwe serie, maandag 16 november, reist KRO Memories onder ander naar New York voor een hereniging tussen Vanessa en de Russische Eugene. Via een schooluitwisseling komt Vanessa terecht in Minsk in Ruslandwaar ze de knappe Eugene ontmoet. Hoewel de klik enorm is kunnen ze hun liefde niet uiten omdat hun wederzijdse vriendin Eugene's ex is. Wanneer Eugene naar Amerika vertrekt grijp Vanessa haar kans en komt hun liefde eindelijk tot bloei. Maar `the American Dream' van Eugene is sterker dan de liefde.

Een nieuwe rubriek in KRO Memories, waarin Anita iemand van de straat plukt en probeert voor zonsondergang een ontmoeting te arrangeren met zijn of haarjeugdliefde. Gebruik makend van elk mogelijk zoekmiddel volgt ze samen met haar gast in een race tegen de klokhet spoor naar die jeugdliefde van toen...

KRO Memories, vanaf maandag 16 november (6x) om 21.10 uur bij de KRO op Nederland 1.