KNHS

NRSV sluit 80-jarig jubileumjaar af met Enjoy the Ride Rit 16 november 2009
ETR NRSV 15 november 2009

De Nederlandse Ruitersportvereniging NRSV viert dit jaar haar 80-jarig jubileum en dat werd de afgelopen maanden gevierd met tal van activiteiten. Als klap op de vuurpijl werd het lustrumjaar op zondag 15 november afgesloten met een Enjoy the Ride rit vanaf het KNHS-centrum in Ermelo.

Vijfenveertig enthousiaste ruiters namen deel aan een GPS- en obstakeltraining en volbrachten een tocht van 25 km door de Veluwse bossen rondom Ermelo.
De NRSV biedt haar leden al 80 jaar meerdaagse lange afstandsritten aan, een gebruik dat is ontstaan vanuit de militaire traditie om te paard lange afstanden te rijden. De NRSV is binnen de KNHS de grootste recreatieve paardensportvereniging.

Tijdens de door de KNHS aangeboden receptie in Ermelo feliciteerde KNHS-manager recreatiesport Liesbeth Bronkhorst de NRSV met dit succes. NRSV- voorzitter Theo Wielen liet weten dat de NRSV wil doorgroeien en inmiddels een actief wervingsbeleid is gestart voor nieuwe leden. Het KNHS initiatief Enjoy the Ride wordt gezien als een welkome promotie van het buitenrijden. Wielens sprak zijn waardering uit voor de toenemende aandacht die de KNHS heeft voor activiteiten binnen de recreatieve paardensport.
Ook zin in buitenrijden? Kijk voor meer informatie op www.enjoytheride.nl , www.nrsv.nl of de activiteitenkalender op www.knhs.nl .