Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 16-11-2009

Politie houdt drie mannen aan na melding van schietincident

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmorgen rond 04.30 uur drie mannen aangehouden na een conflict in een horecazaak aan het
Piusplein. Agenten reageerden op een melding van een getuige die vertelde dat ze schoten had gehoord en dat daarna drie mannen in een auto vertrokken. De agenten zagen de auto op enig moment rijden en dwongen de bestuurder te stoppen op de Rooseveltlaan. Daar zijn ze aangehouden. Het gaat om twee mannen (33 en 35 jaar) uit Bergen op Zoom en een 30-jarige inwoner van Roosendaal. Bij de mannen en in hun auto is geen wapen aangetroffen. Ook zijn er bij de horecazaak vooralsnog geen sporen gevonden die wijzen op een schietincident. De drie mannen zijn op het bureau ingesloten voor verder onderzoek. De oudste verdachte heeft verklaar dat hij het interieur van de zaak heeft vernield, maar dat er niet is gevochten of geschoten.

Vlissinger (30) verdacht van inbraak in Roosendaal

BERGEN OP ZOOM: Een 30-jarige man uit Vlissingen is maandagmorgen rond 11.30 uur aangehouden. De politie kreeg een melding van een bewoner van de Rooseveltlaan dat een onbekende man bij een woning over de schutting klom. Hij kon een goede beschrijving van de man geven. Ter plekke konden agenten de verdachte aanhouden. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek. Het is nog niet duidelijk of en wat er gestolen is.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-11-2009 13:09 | © Regio Midden en West Brabant |