Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 16-11-2009

Verdachte gewapende overval meldt zichzelf bij politie

BREDA: Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zich zondagmiddag rond 18.00 uur bij de politie gemeld. Hij bekende een gewapende overval gepleegd te hebben op woensdagavond 11 november op een horecazaak aan de Haagweg. Daar liep kort na 21.00 uur een man naar binnen en bedreigde de eigenaar met een vuurwapen. Met een geldbedrag ging de overvaller er weer vandoor. De 43-jarige verdachte is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Twee verdachten van valsheid in geschrifte aangehouden

BREDA: De politie heeft maandagmorgen een 25-jarige Bredanaar en zijn evenoude ex-vriendin uit Breda aangehouden wegens valsheid in
geschrifte. Het tweetal wordt ervan verdacht eind 2007, toen ze nog een relatie hadden, geknoeid te hebben met officiële documenten die nodig waren voor een kredietaanvraag. De kredietverschaffer rook onraad toen de maandelijkse afbetalingen van het goedgekeurde krediet achterwege bleven. Vervolgens dook de financiële instelling opnieuw in de papieren en werd de fraude ontdekt. Ze deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelde. Het Bredase tweetal is op het bureau ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-11-2009 14:04 | © Regio Midden en West Brabant |