Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Inwoner van Nieuw Vennep gebroken kaak na mishandeling

Hilversum, 16-11-2009 o Een 20-jarige inwoner van Nieuw Vennep werd in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 november op het Langgewenst mishandeld en liep een gebroken kaak op.

Een 20-jarige inwoner van Nieuw Vennep ging met drie vriendinnen uit in Hilversum. Hij parkeerde tussen 00.00 en 01.00 uur zijn auto op het marktterrein en tegelijkertijd parkeerde er een auto naast hem. Daarin zaten ongeveer vijf mannen. Tussen de twee groepen ontstond een gesprek over de auto van de man uit Nieuw Vennep. Een van de mannen had interesse in de auto. De man uit Nieuw Vennep en zijn vriendinnen liepen op een gegeven moment verder waarna er een woordenwisseling ontstond tussen een van de vrouwen en het groepje mannen. Er werd gescholden. Wat er daarna precies is gebeurd, is onbekend. De man uit Nieuw Vennep werd geschopt en/of geslagen. Hij is met zijn auto naar Tergooiziekenhuizen gereden waar bleek dat hij een gebroken kaak heeft. Een onderzoek is ingesteld.

Signalement:
Van de man die de inwoner van Nieuw Vennep aansprak over zijn auto is bekend dat het blanke jongen was, van ongeveer 18-23 jaar oud en rond de 1.85 meter lang. Hij had een normaal postuur en donkerblond stekeltjes haar.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven over deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.