NMBS

Succesvolle editie van de Nacht van het station

15/11/2009

5000 fuifgangers in drie stations

Ook de vierde editie van de Nacht van het Station was een schot in de roos. Tot vorig jaar droeg dit evenement de naam de Nacht van het Openbaar Vervoer. Meer dan 5.000 mensen waren op de afspraak in Antwerpen-Centraal, Brussel-Central en Luik-Guillemins om tot de vroege uurtjes te feesten op electro muziek.

Stations zijn vandaag geëvolueerd naar echte ontmoetingsplaatsen, in het hart van de stad, waar altijd iets te beleven is. Mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe Nacht van het Station die de voorbije nacht (tot 5 uur s ochtends) opnieuw meer dan 5.000 fuifgangers verzamelde in de stations Antwerpen-Centraal, Brussel-Centraal en Luik-Guillemins. Gedurende enkele uren werden de stations omgetoverd tot echte danstempels, onder de deskundige leiding van bekende Belgische en internationale djs. Voor vele aanwezigen was het een verrassende ervaring om hun station een keer zonder de gebruikelijke stroom reizigers te ontdekken.

Het werd een geslaagde avond, zonder incidenten, helemaal in de lijn van de vorige drie edities die onder de naam de Nacht van het Openbaar Vervoer werden georganiseerd.

De Nacht van het Station is ook een uniek concept die de NMBS-Groep, grootste werkgever van land, de kans biedt om een jong publiek een positief en dynamisch beeld te tonen.