Gerard Joling Wolter Kroes en Peter Beense op Go Apres Ski 2010

16/11/2009 15:42

UDC Events

GERARD JOLING, WOLTER KROES & PETER BEENSE OP GO APRES SKI 2010!

PURMEREND, maandag 16 november 2009: Niemand minder dan Gerard Joling, Wolter Kroes en Peter Beense zullen aantreden op het hoofdpodium van Go Après Ski 2010. Daarnaast zullen de leukste nationale artiesten en beste SkiJays van Europa als een lawine over het podium heen donderen!

Go Après Ski is voor velen het hoogtepunt van het winterseizoen. De ware Après Ski liefhebbers reizen vanuit elke hoek van Nederland massaal af naar Rotterdam voor maar één ding: FEEST! De Ahoy zal ook dit jaar een volledige metamorfose ondergaan tot een sfeervol winterwonderland.

Het tweede podium wordt het domein van de après ski specialisten van De Skihut Met Flügel On Tour! De kenmerkende sfeer, het geweldige entertainment, de DJ's, de artiesten en alle andere elementen die het feestcafé zo bijzonder maken zullen ook tijdens Go Après Ski aanwezig zijn. De Skihut vult het feest perfect aan want als winnaar van een Nightlife Award voor beste dans- en feestcafé weten zij als geen ander hoe je feest moet vieren.





http://www.goapreski.nl


Noot voor de redactie:

De kaartverkoop van het grootste après skifeest van Europa is inmiddels gestart. Kaarten kosten 35,- euro en zijn online verkrijgbaar via www.goapresski.nl, www.flugel.com, www.deapresskihut.nl of www.paylogictickets.nl. Ook kun je voor kaarten terecht bij zowel de Kleine als de Grote Après Skihut in Rotterdam of één van de vele Primera winkels in Nederland. Tenslotte kun je ook telefonisch kaarten bestellen door te bellen met Paylogic: 0900-9000500 (40ct p/m).

De volledige line-up van Go Après Ski zal binnenkort bekend gemaakt worden op www.goapresski.nl, dus houd de site dus goed in de gaten. Ook voor het laatste nieuws en alle wat je wilt weten over Go Après Ski ga je naar www.goapresski.nl.


Noot voor de redactie,