Ingezonden persbericht


Persbericht - 5 november 2009

Guido Weijers en Dennis met Giel mee naar Uruzgan

Cabaretier Guido Weijers en zangeres Dennis gaan mee met 3FM jock Giel Beelen naar Uruzgan. Van 16 tot en met 20 november zendt 3FM dj Giel Beelen zijn programma Giel! (VARA) en het programma Uruzgan.FM (3FM/Wereldomroep) live uit vanaf Kamp Holland in Uruzgan. Guido en Dennis gaan hun steentje daaraan bijdragen en zorgen voor entertainment, zo werd zojuist bekend bij Giel! Op 3FM.

"Ik vind het geweldig om de militairen daar te bezoeken", zegt Giel, "maar kijken naar een radio-uitzending is natuurlijk geen vermaak voor de troepen. Guido Weijers is waanzinnig populair in Uruzgan en hij zal ter plekke een voorproefje geven van zijn Oudejaarsconference 2009. Dennis (Denise van Donselaar) is gelukkig meer dan bereid om in de uitzending 's ochtends en tijdens de Uruzgan.FM uitzendingen een feestje te bouwen met muziek."

Guido Weijers: "De Nederlandse militairen zijn lang van huis en zitten ver weg voor een serieuze missie. Ik grijp nu de kans om 'onze jongens' weer eens snoeihard te laten lachen! Dat is mijn missie. Dat Defensie mij de kans biedt om samen met 3FM-dj Giel Beelen dit avontuur aan te gaan vind ik een geschenk. Ik heb er geen seconde over hoeven nadenken!"

Eerder deze week maakte Giel bekend vijf dagen lang programma's te gaan maken vanuit Uruzgan.

Voor meer informatie: www.uruzgan.fm.



Ingezonden persbericht