Ingezonden persbericht


PERSBERICHT- Isobar - Amsterdam, 16 november 2009-

Bart ten Tije verantwoordelijk voor accountafdeling Isobar

Bart ten Tije is bij Isobar gestart als account director, verantwoordelijk voor de accountafdeling van Isobar. Ten Tije is afkomstig van digilogue (het digitale zusterbedrijf van Initiative) waar hij lid was van het management team als online media manager.

Isobar is een van de grootste full service digitale marketingbureaunetwerken van Nederland, met de bureaus Bookmark, Checkit, de-construct, iProspect, Isobar Human Media, Marvellous, BureauDR en Medialand.nl binnen de gelederen. De accountafdeling van Isobar is verantwoordelijk voor klanten die meerdere disciplines binnen Isobar afnemen en vanuit één centraal accountapparaat geserviced willen worden.

Bart ten Tije: "Binnen Isobar zie je dat steeds meer klanten kiezen voor de geïntegreerde aanpak van Isobar, waarbij diverse digitale specialisten binnen een team samenwerken en worden aangestuurd door een centraal Isobar accountteam. Digital advertising anno nu vraagt om een bureau die deze integratie van specialismen kan bieden en waarborgen, zowel voor campagnematige advertising als structurele online presence van merken."

-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - EINDE PERSBERICHT - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

Noot voor redacties

Isobar Nederland
Brian Hirman, CEO
(T) 020 305 88 99
brian.hirman@isobar.net