Ingezonden persbericht


Caesar Groep genomineerd voor Gouden FD Gazellen Award 2009 Opnieuw nominatie voor Utrechts ICT-bedrijf

Utrecht, 16 november 2009 - ICT-dienstverlener Caesarr Groep is voor het tweede opeenvolgende jaar benoemd tot FD Gazelle. Het bedrijf is genomineerd voor de Gouden FD Gazellen Award 2009 in de provincie Utrecht. Deze prijs is een initiatief van Het Financieele Dagblad, dat elk jaar onderzoek doet naar de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De krant doet dit in samenwerking met ABN AMRO, Graydon, KPMG en SAP. De prestigieuze award wordt op 24 november 2009 in het Figi Theater in Zeist uitgereikt.

Het belangrijkste criterium voor het winnen van de jaarlijkse award is een ononderbroken omzetgroei van twintig procent of meer over een periode van drie jaar. In het eerste jaar behoort de omzet minimaal ¤ 100.000,- te bedragen.. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend. "We zijn erg verheugd dat we opnieuw genomineerd zijn. Bij Caesar Groep stellen we de medewerkers voorop. Medewerkerstevredenheid en ruimte voor persoonlijke groei zorgen voor motivatie en betere prestaties. Daarnaast hebben we een solide financiële basis en zijn onze klanten bijzonder tevreden, zo is gebleken uit onderzoek. Dit is een aantal van de redenen waarom we de vereiste omzetgroei voor de Gouden FD Gazellen Award hebben gerealiseerd", zegt Hans van der Kooij, directeur van de Caesar Groep. ###

Over Caesar Groep
Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht, werken driehonderd mensen. Door de resultaatgerichte filosofie garandeert Caesar Groep klanten continu de beste dienstverlening, ongeacht of het gaat om ICT-projecten, beheer, detachering of technologisch advies. Caesar Groep werkt technologieonafhankelijk en ondersteunt zeer uiteenlopende organisaties en branches. Is de klant binnen de eerste veertien dagen niet honderd procent tevreden, dan krijgt hij zonder vragen zijn geld terug. Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot 'Top' ICT-werkgever 2008 en 2009, en won in 2007 de CA-ICT Employability Impulse-prijs voor het verbeteren van de werkgelegenheid in de ICT.

Meer informatie is te vinden op www.caesar.nl.