Ingezonden persbericht


PNY introduceert informatieplatform voor Europees verkoopnetwerk

PNY PartnerPortal, bron van informatie 24 uur per dag, 7 dagen per week met beveiligde toegang

()

Mérignac, Frankrijk - 16 november 2009 - PNY Technologies, Europees marktleider in upgrade producten (flashkaarten, USB keys, componenten, grafische kaarten) kondigt de ingebruikname een van een informatieplatform voor haar Europese verkoopnetwerk, Partner Portal (www.partner.pny.eu).

Het verkoopnetwerk in Europa van PNY bestaat uit verschillende spelers zoals retailers, e-tailers, groothandelaren, detailhandelaren, warenhuizen en speciaalzaken. Om dit volledige netwerk optimaal te kunnen informeren, stelt PNY een platform ter beschikking waar alle informatie en marketing/promotiemiddelen van het bedrijf zijn verzameld en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk is.

Het platform bestaat onder andere uit:

- informatie over de verschillende productlijnen (productsheets, beeldmateriaal, catalogi, trainingen, configuratoren);
- marketingmiddelen die ter beschikking staan van het verkoopnetwerk (persberichten, copy blocks, banners, advertenties, point-of-sale materiaal);
- commerciële informatie (verkoopvoorwaarden, RoHS en CE certificatie)
- informatie voor klanten (RMA, waar te koop...);
- een Messaging service om in contact te komen met PNY.

Met deze Messaging service kan het Europese verkoopnetwerk van PNY direct in contact komen met de technische, commerciële en marketingafdeling van het bedrijf, de RMA opvolgen, personaliseerde promotiemiddelen bestellen en eventueel de 'Where to Buy' sectie van de PNY website integreren.

"Partner Portal is een uniek informatieplatform om al onze Europese verkopers te bereiken, waar iedereen kan vinden wat hij zoekt", legt Samy Benarfa, Directeur Marketing Europe bij PNY Technologies uit. "PNY heeft er altijd naar gestreefd om een educatief accent te geven aan haar promotiemiddelen en verpakkingen om het begrip voor haar producten te vergroten. Hoe beter onze verkopers geïnformeerd zijn over onze producten, hoe hoger de verkoopcijfers zullen zijn."

Over PNY Technologies:
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey en in 1994 in Europa, levert een compleet aanbod van producten van hoge kwaliteit voor alles wat met de computer te maken heeft. Het bedrijf is wereldwijd marktleider is Flash geheugen, USB Flash drives en high end geheugenmodules. PNY biedt, naast een volledige grafische lijn voor consumenten als Autorized NVIDIA Board Partner, exclusief NVIDIA Quadro® by PNY graphics voor professionals aan. Door hun productlijnen goed af te stemmen, heeft het bedrijf een sterke merknaam opgebouwd en goede relaties met retail- en distributiekanalen. Deze productlijnen staan garant voor een belangrijk deel van de retailverkoop in de Verenigde Staten en Europa. Dankzij overeenkomsten met toonaangevende OEM's, brengt PNY Technologies constant verbeteringen op het gebied van de nieuwste technologieën, waardoor kwaliteit en service gegarandeerd worden. Met hoofdkantoren in de Verenigde Staten in Parsippany, New Jersey en in Europa in Mérignac, Frankrijk, en verkoopkantoren in Noord-Amerika (Santa Clara, Californië en Parsippany, New Jersey); Europa (Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Scandinavië, Spanje, Benelux), het Midden Oosten en Azië-Pacific, ondergaat het bedrijf een continue groei sinds de oprichting, breit het de productlijnen en services uit naar nieuwe kanalen en onderscheidt het zichzelf met de unieke kwaliteit om superieure producten en toegevoegde waarde te leveren aan alle klanten.

Bezoek voor meer informatie: www.pny.eu.