Ingezonden persbericht


Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

OCTANE PR stelt Jorie Post aan als Account Executive

Eindhoven, 16 november 2009 ­ OCTANE PR heeft Jorie Post (27) aangesteld als Account Executive. Jorie heeft bijna drie jaar als projectmanager bij Ghering Management & Marketing gewerkt.

Jorie is in deze functie verantwoordelijk voor het ondersteunen van het OCTANE-team bij het uitvoeren van diverse PR-activiteiten in de Benelux. Hieronder vallen onder andere het onderhouden van mediarelaties en het schrijven en beheren van persmateriaal.

Jorie heeft kennisgemaakt met PR en communicatie als projectmanager bij Ghering Management & Marketing. In deze functie was ze verantwoordelijk voor het schrijven van marketingcommunicatieplannen en de organisatie van internationale (top)sportevenementen.

"Mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen heeft me een brede basis gegeven op het gebied van communicatie en PR", aldus Jorie Post. "Deze kennis hoop ik direct in praktijk te kunnen brengen voor onze klanten. Ik kijk erg uit naar het samenwerken met de media, onze klanten en natuurlijk mijn collega's bij OCTANE PR en LEWIS PR."

"Jorie is een waardevolle toevoeging aan het team van OCTANE PR. Met haar ervaring, frisse blik en redactionele capaciteiten ben ik ervan overtuigd dat ze zich goed kan inleven in onze klanten. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst", zegt Ingrid van den Nieuwenhof, head of OCTANE Benelux.

(208 woorden)