Ingezonden persbericht


Amsterdam, 16 november 2009

Nederlandse Carrièredagen vallen in het water
Join the talent pool

Tijdens de Nederlandse Carrièredagen, die afgelopen weekend in de RAI plaatsvonden, konden bezoekers niet om Monsterboard.nl heen. Met een ludieke actie trok de grootste carrière website van Nederland de aandacht van hoog opgeleide bezoekers.

"Het zijn de graduates die wij specifiek tijdens deze beurs willen bereiken", aldus Diana Krieger, managing Director van Monsterboard.nl. "Daarmee bedoelen wij net afgestudeerde HBO-ers en WO-ers die een carrière bij een topwerkgever ambiëren. Daarnaast willen wij hen laten weten dat wij voldoende interessante banen voor deze bollebozen in de aanbieding hebben".

Door vlakbij RAI een opblaasbaar zwembadje te plaatsen met daarin een aantal heren in business suits die flyers uitdeelden, vestigde Monsterboard op ludieke wijze de aandacht op haar talent pool.

De actie is de kick off van de graduates campagne die Monsterboard aan het eind van dit jaar en begin 2010 voert. Het idee achter de talentpool is het aantrekken van HBO-ers en WO-ers met sterke CV's welke Monsterboard.nl aan kan bieden aan haar klanten. Krieger: "Met dit in ons achterhoofd is de boodschap dan ook: join the talentpool! Topwerkgevers zoeken jou. Plaats je CV."

()

Je CV plaatsen kan op: www.monsterboard.nl

/// EINDE BERICHT ///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl ) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan circa 21.500 vacatures en ruim 550.000 actieve CV's waarvan er 250.000 benaderd kunnen worden. Per maand kent de site bijna 1,6 miljoen bezoeken (september 2009).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster(TM), marktleider op het gebied van online recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Massachusetts. Monster heeft 37 lokale websites, gevestigd in 36 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces. Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), het moederbedrijf van Monster(TM), dat al meer dan een decennium marktleider is op het gebied van online-recruitment, heeft als streven mensen te inspireren om hun leven te verbeteren. Door lokaal aanwezig te zijn in belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië kan Monster wereldwijd werkgevers in contact brengen met werkzoekenden van hoge kwaliteit en persoonlijk carrière-advies bieden. Via websites en online-diensten biedt Monster adverteerders brede, welomschreven doelgroepen. Monster Worldwide maakt deel uit van de S&P 500-index. Meer informatie over de producten en diensten van Monster is te vinden op: www.monster.com. Zie voor meer informatie over Monster Worldwide: http://corporate.monster.com.

Wilt u geen Monsterboard.nl persberichten meer van ons ontvangen? Reply dan op deze e-mail.

Contactinformatie (