Ingezonden persbericht



16 november, 2009

Content Architects behaalt hybris Gold Partner-status

Content Architects, gespecialiseerd in het realiseren van e-business-oplossingen voor uiteenlopende branches waaronder Retail & Distribution, Manufacturing & Industry en Education, heeft de hybris Gold Partner-status behaald.

Deze partnerstatus is voor Content Architects een erkenning van bewezen kennis, toegevoegde waarde en succesvol gerealiseerde projecten op basis van het hybris-platform. Content Architects was reeds Silver Partner van hybris. De toetreding tot het hybris Gold-partnerprogramma is voor opdrachtgevers van Content Architects een bevestiging dat hun content-vraagstukken zijn ondergebracht bij een organisatie met bewezen expertise rondom e-business-producten en -oplossingen.

Edwin Middeljans, CEO van Content Architects: "We zetten het hybris-platform veel in bij projecten in e-commerce, content management en Product Information Management (PIM). Hierbij is het belangrijk dat content centraal kan worden beheerd en consistent via uiteenlopende media - zoals internet en print - kan worden gepubliceerd. De technologie van hybris biedt deze mogelijkheden. Dat we de Gold-status hebben verkregen is voor ons en onze opdrachtgevers een belangrijke bevestiging van onze deskundigheid op dit gebied,"

"Het behalen van de Gold-status heeft Content Architects dubbel en dwars verdiend door de inzet, kennis van het hybris-platform, succesvolle projecten en de toekomstvisie van de organisatie", aldus Henk-Jan van der Weide, regional manager bij hybris Benelux. "Hybris kijkt uit naar een lange samenwerking met Content Architects."