Ingezonden persbericht



'Swop Shop' Maastricht waanzinnig succes

Meer dan 250 vrouwen bezochten de eerste editie

Zaterdag 14 november werd de eerste editie van 'Swop Shop' Maastricht om 13:00 uur geopend door Nawie Kuiper en Branco Popovic van FASHIONCLASH. Honderden vrouwen hadden hun misfits en miskopen ingeleverd en stonden de popelen voor nop een nieuwe outfit uit te zoeken.

De dames van Rok & Ruil zijn dik tevreden met het resultaat van de eerste 'Swop Shop' Maastricht. De opkomst overtrof alle verwachtingen. Uiteindelijk hebben de 'swop shoppende' ladies het evenement zelf tot een succes gemaakt. Ze leverden hippe, leuke kleding in die al te lang ongedragen in de kast hingen en waar ze de andere dames dolgelukkig mee maakten.

Stuk voor stuk verlieten de vrouwen met een grote glimlach de kledingruilwinkel voor één dag. Het was een hit-and-run actie van de organisatie Rok & Ruil die gisteren aan het einde van de dag bekent maakten dat er volgend jaar een vervolg op zal komen. Het was overduidelijk dat een stad als Maastricht behoefte heeft aan een dergelijk mode-evenement.

Naast de popcornmuziek en het jaren 50 interieur gaf personal shopper, styliste en kleuradviseuse Sasja Brull van Tot in de Puntjes kledingadvies zodat de dames niet weer met een miskoop naar huis zouden gaan. Van de mogelijkheid om een kleuranalyse te laten doen werd tevens zeer dankbaar gebruik gemaakt.

Rok & Ruil maakt zich op voor de editie 'Swop Shop' Amsterdam maar is volgend jaar zeker weer terug in Maastricht.

www.rokenruil.nl

www.rokenruil.hyves.nl

Rok & Ruil partners: Woonpunt en Weggeefwinkel Maastricht

Rok & Ruil dressed by: Topvintage.nl

foto 1: Tijdens de opening werd de zeer gewilde polkajurk van topvintage.nl als een bruidsboeket de lucht in gegooid, het meisje dat de jurk opving was dolgelukkig met haar nieuwe jurk.

foto 2: Zoals in een echte winkel konden de dames heerlijk shoppen, met één groot voordeel dat de portemonnee gesloten bleef!


Noot voor redacties

Noot voor de redactie (