Ingezonden persbericht



VillaSud introduceert 'VillaSud KIDS'

Zeist, 16 november 2009 - Gezinnen met (jonge) kinderen kunnen vanaf nu eenvoudig online een luxe vakantievilla boeken die aan alle wensen en eisen voldoet als het gaat om kindvriendelijkheid. Met de introductie van 'VillaSud KIDS' geeft VillaSud, verhuurder van luxe vakantievilla's in Zuid-Frankrijk, bij elke villa overzichtelijk de voorzieningen en faciliteiten voor kinderen weer. Aan iedere villa is het label 'KIDS' toegevoegd dat aangeeft in hoeverre de villa beschikt over kindvriendelijke voorzieningen. Met de nieuwe dienst maakt VillaSud het voor ouders makkelijker een geschikte villa te kiezen.

Naast de traditionele voorzieningen als babybedjes -en stoeltjes geeft 'VillaSud KIDS' inzicht in kindvriendelijke voorzieningen als de omheining van het zwembad, aanwezigheid van speeltoestellen en de mogelijkheid trappen door middel van hekjes te beveiligen. Ook informatie over de aanwezigheid van speelgoed in de villa en de mogelijkheden voor het regelen van een oppas, zijn in één oogopslag beschikbaar. Op deze manier is een luxe vakantievilla, die ook geschikt is voor (kleine) kinderen, snel gevonden.

Volgens Anton Heinemans, directeur van VillaSud, is de nieuwe dienst een resultaat van een groeiend aantal verzoeken van klanten: "Steeds meer gezinnen vroegen de laatste tijd bij het boeken van een vakantievilla naar de aanwezigheid van praktische kinderspullen -en voorzieningen. Daarom hebben we 'VillaSud KIDS' geïntroduceerd. Gezinnen kunnen nu eenvoudig online zoeken naar vakantievilla's die aan hun eisen voldoen. We verwachten dat door deze nieuwe dienst het aantal vragen bij boekingen zal afnemen. Hierdoor kunnen wij ons richten op de verdere optimalisatie van de website en het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid."