Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 16-11-2009

WINNAAR AVRO JUNIOR SONGFESTIVAL IN KIEV

Samen met Sipke Jan, de dansers, het team van het AVRO Junior Songfestival en zijn moeder is Ralf gisteren op het vliegtuig gestapt naar Kiev (Oekraïne). Zaterdag 21 november vertegenwoordigt hij Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev met zijn zelfgeschreven nummer 'Click Clack'. Voor Nederland geeft Marissa, de Nederlandse winnares van vorig jaar, de punten weg. De AVRO brengt rechtstreeks verslag van de finale op zaterdag 21 november om 20.15 uur op Z@pp. Voorafgaand aan het festival zien we om 20.00 uur de voorbereidingen die Ralf in Kiev treft in het programma 'Ralf goes Kiev'.

De 14-jarige Ralf uit Best heeft onlangs een bezoek gebracht aan de Ambassade van Oekraïne en is helemaal klaar voor zijn reis. Ralfs bevindingen op weg naar de grote finale zijn te zien in 'Ralf goes Kiev' op zaterdag 21 november om 20.00 uur op Z@pp, aansluitend wordt de finale uitgezonden om 20.15 uur. Daarnaast wordt Ralf dagelijks gevolgd door een cameraploeg van de website van het AVRO Junior Songfestival. Via juniorsongfestival.avro.nl is Ralf dan ook volledig te volgen vanaf maandag 16 november op weg naar de grote finale.

Zaterdag 21 november, 'Ralf goes Kiev' en de internationale finale Junior Eurovisie Songfestival 2009 vanaf 20.00 uur bij de AVRO op Z@pp, Nederland 3.