123basisverzekering.nl - Een nieuwe zorgverzekeringsite


Scanwork lanceert gebruiksvriendelijke vergelijkingssite voor een snelle overstap van zorgverzekeraar

GIETEN, 20091116 -- Scanwork lanceert een gebruiksvriendelijke vergelijkingssite voor een snelle overstap naar een andere zorgverzekeraar. Deze onafhankelijke en meest complete vergelijkingssite is bereikbaar via 123basisverzekering.nl en 123zorgverzekering.nl en is vanaf vandaag toegankelijk voor alle consumenten in Nederland.

De site is "powered by Zorgplanet" en is hiermee verzekerd van een geavanceerde methodiek van vergelijking van zorgverzekeringen. Hierdoor zijn de vergelijkingsresultaten wetenschappelijk te onderbouwen en is de consument verzekerd van gedegen, onafhankelijk en kosteloos advies.

Vergelijking van de zorgverzekeraars in Nederland op basis van premie, voorwaarden en dekking geeft de consument direct inzicht en maakt het eenvoudig om over te stappen.

Een belangrijke toevoeging op de vergelijkingssite is het invoeren van het medicijnpakket, waarna het systeem berekent welke verzekeraar de beste medicijndekking geeft zowel voor basisverzekering als aanvullende verzekering.

123basisverzekering.nl
123zorgverzekering.nl