Mavim benoemt Business Development Manager


NOORDWIJK, 20091116 -- Mavim B.V., Nederlands ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft Ronald Vendel benoemd tot Business Development Manager. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het vergroten van het bereik van de bestaande producten en diensten van Mavim en de ontwikkeling van nieuwe doelmarkten.

Vanaf 2004 tot begin dit jaar was Vendel als senior Account Manager reeds werkzaam bij Mavim waar hij verantwoordelijk was voor de segmenten Financiële en Zakelijke dienstverlening. Na een korte tussenperiode is hij opnieuw bij Mavim in dienst getreden als Business Development Manager.

Vendel zal in zijn nieuwe functie de juiste vertaalslag maken van de behoeften van de verschillende doelgroepen en segmenten op het gebied van proces- en kwaliteitsmanagement, naar de gewenste functionaliteiten en oplossingen die Mavim software biedt en andersom.

"Mavim is in Nederland een toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management en kwaliteitsmanagement. Onze oplossing is in vele branches en vakgebieden inzetbaar. Het signaleren en ontwikkelen van nieuwe markten stelt ons in staat om nieuwe klanten te interesseren voor onze opossing en de toegevoegde waarde van onze software bij bestaande klanten te vergroten. Op deze manier kunnen we de bestaande markt verder uitbouwen en wordt het potentieel van onze software volledig benut", aldus Vendel.

Hij vervolgt: "Deze nieuwe functie sluit volledig aan bij mijn persoonlijke visie en doelstellingen, want mijn ultieme doel is de klant een passende en werkende oplossing te bieden. Hierbij uiteraard continu scherp gekeken naar de mogelijkheden en toegevoegde waarde."


Over Mavim

Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Mavim