Bono's missie nu in Nederland: duurzame Edun-Live T-shirts shoppen


EDUN Live, het for-profit kwaliteitsmerk T-shirts van Ali Hewson en Bono (U2) nu in Nederland online te bestellen

VLAARDINGEN, 20091116 -- Vanaf nu zijn de Nederlandse virtuele winkeldeuren met een variëteit aan onbedrukte en bedrukte EDUN LIVE T-shirts geopend. 'Als we er van uitgaan dat ieder mens gelijk is, dan hoort iedereen dezelfde kansen te krijgen', aldus oprichtster van EDUN LIVE, Ali Hewson, echtgenote van Bono.

T-shirts met een missie

Duurzaam, groen, eco(logisch), biologisch en goed zorgen voor onze aarde en dus voor een betere toekomst is tegenwoordig een onderdeel van de maatschappij geworden. Als je EDUN LIVE draagt, met of zonder opdruk, laat je zien dat je modebewust, positief, een tikkie eigenwijs maar in ieder geval betrokken bent. EDUN LIVE heeft duurzame kwaliteits T-shirts voor dames, heren, kids en voor elke levensvisie.

Betere wereld

EDUN LIVE is het for-profit T-shirt merk met een missie van Ali Hewson en Bono (U2). Het katoen is 100% Afrikaans, ecologisch geproduceerd en verwerkt tot T-shirts in Afrika. Door de combinatie van de hoogste kwaliteit ecologisch katoen en de zekerheid voor Afrika, dat er werkgelegenheid op duurzame basis zal blijven, wordt elke aankoop een bouwsteen voor een betere wereld. Elk aspect van het productieproces wordt uitgevoerd in Afrika en daar zit ook de missie van de shirts; Afrika profiteert 100% van hun eigen inzet en product.

Afrika profiteert

De EDUN LIVE T-shirts van gekamd katoen, zijn in Nederland verkrijgbaar in diverse kleuren in heren-, dames- en kidsmodel. Verbouwd en verwerkt in Zuid-Afrika, Uganda, Tanzania, Madagascar, Mauritius, Zambia en Lesotho. De gedachte achter EDUN LIVE T-shirts is dat de ecologisch in Afrika verbouwde katoen ook verder verwerkt wordt tot het eindproduct T-shirt. De T-shirts worden dan pas geexporteerd, zodat de Afrikaanse bevolking maximaal profiteert en een zinvol en zeker bestaan kan opbouwen voor nu en in de toekomst. De werkomstandigheden worden streng gecontroleerd door de organisatie Verité, waar EDUN LIVE lid van is. Een effectieve, moderne en vooruitstrevende manier van ontwikkelingshulp.

www.edun-live.nl/shop/





Ingezonden persbericht