Ingezonden persbericht


Persbericht

Alkmaar, 5 november 2009

Bezoek de informatieavonden voor de 3e Wandelvierdaagse Bali

Wandelen is in opmars. In Nederland worden er jaarlijks honderden wandeltochten georganiseerd waar duizenden wandelaars op afkomen. Le Champion gaat een stapje verder en biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een vierdaagse wandeltocht in Bali. Maak kennis met de hindoecultuur, de rijstvelden en desa's en maak een onvergetelijke reis mee. De derde editie van de Bali Wandelvierdaagse vindt plaats van 17 t/m 20 mei 2010.

Het meedoen aan een vierdaagse op Bali stelt de deelnemers in staat kennis te maken met de bewoners en de zeer mooie natuur van het tropische eiland. Tijdens de wandelingen maken de deelnemers kennis met alle facetten van 'het eiland van de goden'. Tempels langs de routes kunnen worden bezocht, evenals de ateliers van schilders en houtsnijders. Kortom, laat u verrassen want elke dag is weer anders.

Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden: dagelijks ongeveer 12 km of ongeveer 25 km. Beide routes zijn geheel uitgepijld en onderweg wordt gezorgd voor drinken en fruit. In geval van nood staat een medisch team klaar om bijstand te verlenen. Net als in 2009 biedt Le Champion in 2010 opnieuw drie arrangementen naar deze droomvierdaagse op Bali aan: een 10 daags -, een 15 daags - en een 21 daags arrangement. Hierbij zijn inbegrepen: vliegreis, verblijf op basis van drie-sterren-hotel en ontbijt, een welkomst- en afscheidsdiner in Ubud, transfers, uitgebreide informatie, herinnering en deelname aan de vierdaagse.

Meer informatie kunt u verkrijgen tijdens een van de drie informatieavonden, waar elke belangstellende wandelaar welkom is. Op 16 november en 6 januari vinden deze om 20.00 uur plaats in het kantoor van Le Champion op de Berenkoog 54 in Alkmaar. Op 15 december om 20.00 uur vindt de bijeenkomst plaats in Hotel restaurant De Nieuwe Tuin in Zuidoostbeemster. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Jan van Delden die tevens als reisleider fungeert. Aanmeldingen via tel. 075 6411789 of jh.vandelden@quicknet.nl. Nadere informatie: www.lechampion.nl bij wandelen.

Noot aan de redactie (