IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 16 november t/m vrijdag 20 november 2009
19.00-21.00 uur


* Maandag 16 november
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst heeft journalist Gerri Eickhof te gast. Hij publiceerde in korte tijd twee boeken: 'Met de tram door Amsterdam', over tramlijnen in onze hoofdstad en 'Bestemming Bagdad', over zijn ervaringen in Irak.


* Dinsdag 17 november
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Hatice Kur un

Hatice Kur un gaat in gesprek met Janneke Donkerlo. Zij is journalist en schrijfster van het boek 'Saygili & Zn. Lotgevallen van een Turkse familie in Nederland'. Een familiekroniek vanuit het perspectief van verschillende generaties binnen één migrantenfamilie.


* Woensdag 18 november
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken praat met journalist Bram Schilham. Vlak na de tsunami in 2004 vertrok Schilham naar Thailand om zijn vermiste vriend te zoeken. Zijn emotionele zoektocht beschrijft hij in het boek 'Vermist op de Koh Phi Phi'.


* Donderdag 19 november
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Te gast bij Jurgen Maas is schrijver Maarten van Buuren. In Kikker gaat fietsen beschreef hij openhartig zijn depressie. Voor zijn nieuwe boek 'Hoofd van mijn dromen' dook hij in de wijk van zijn jeugd.


* Vrijdag 20 november
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman krijgt politiek filosoof Rutger Claassen op bezoek, om met hem te praten over ethiek en economie. Claassen werkt aan het Instituut voor Politieke Wetenschappen van de Universiteit van Leiden en hield afgelopen woensdag de Socrateslezing 2009.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl




IKON