Gemeente Apeldoorn

11-11-2009

Meepraten over bestemmingsplan voor Zuid

De gemeente Apeldoorn heeft een bestemmingsplan gemaakt voor 'Stadsdeel Zuid-Midden' en geeft bewoners en bedrijven nu gelegenheid om in te spreken. Daarvoor is ook een inloopbijeenkomst georganiseerd in dok Zuid op maandag 16 november van 15.00 uur tot 21.00 uur. Deskundigen met betrekking tot bestemmingsplannen geven daar informatie over de inhoud van de plannen en over het verloop van het inspraakproces.

Het plangebied Stadsdeel Zuid-Midden ligt globaal tussen de spoorlijn Amersfoort-Deventer, de Kayersdijk, de Haringvliet in combinatie met de Strausslaan, de Arnhemseweg en de Koning Stadhouderlaan. Het gebied omvat meer dan 8.000 adressen. Het Zuiderpark is uit het bestemmingsplan gelaten aangezien hier een aparte bestemmingsplanprocedure voor is.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 19 november 2009 gedurende vier weken voor iedereen ter inzage in het stadhuis. Reacties op het plan moeten uiterlijk 16 december 2009 binnen zijn. Voor details over de inspraakmogelijkheden kan men terecht op de gemeentelijke website: www.apeldoorn.nl/inzage.

Einde persbericht