LLiNK

obalive

Rotterdam, 12 november 2009


-PERSBERICHT-


*LLiNK OBA Live ontvangt Gerri Eickhof*

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Pieter Hilhorst op maandag 16 november NOS-verslaggever Gerri Eickhof. Hij is vooral bekend om zijn oorlogsverslaggeving, maar schreef een boek over een andere fascinatie: de Amsterdamse tram.

Als kleine jongen ging *Gerri Eickhof* met de tram 'op vakantie'. In zijn nieuwe boek 'Met de tram door Amsterdam'beschrijft hij de veelzijdigheid van de stad vanuit alle 16 Amsterdamse tramlijnen. Daarnaast verklapt voormalig topambtenaar *Joost Heldeman* /Het geheim van Den Haag/.

In de uitzending schuift bovendien Chef Globalisering *Evert Nieuwenhuis* aan met nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van de globalisering. In de rubriek 'Zendtijd voor Culturele Partijen' krijgt een culturele partij de kans om te laten zien wat zij in huis heeft.

/OBA Live/

/OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken). /

/*LLiNK*//
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld./


Noot voor de redactie,

LLiNK