Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Breda, 13 november 2009

Kenwood lanceert omvangrijke TV-campagne in aanloop naar de feestdagen


. Gratis accessoires en mooie cadeaus tijdens de najaarsacties van Kenwood

Met het oog op de naderende feestdagen lanceert Kenwood volgende week een omvangrijke TV-campagne, waarin een hoofdrol is weggelegd voor de keukenmachines en foodprocessors van het merk. In de maanden november en december legt Kenwood via diverse TV-spots extra nadruk op de aantrekkelijke najaarsacties van het merk, met tal van prachtige cadeaus en gratis accessoires bij aankoop een groot aantal keukenmachines en food processors uit de Kenwood-reeks.

Van 16 november t/m 23 december passeert Kenwood veelvuldig de revue tijdens de reclameblokken van de STER en van RTL. Via drie verschillende commercials, twee voor de keukenmachines en één voor de food processors, alle voorzien van een tag-on, vestigt Kenwood in de maanden november en december extra de aandacht op de aantrekkelijke aanbiedingen van Kenwood tijdens de feestmaanden als onderdeel van de omvangrijke najaarsacties. Kopers van een keukenmachine ontvangen in die periode namelijk gratis een bijbehorende accessoire, terwijl Kenwood kopers van een groot aantal food processors een handige keukenweegschaal cadeau doet. Een meer dan toepasselijke geste in deze tijd van het jaar.

Gratis keukenmachine accessoire
Voor kopers van een nieuwe keukenmachine heeft Kenwood dit najaar een verrassing in petto in de vorm van een gratis bijpassende accessoire. Kopers van een machine uit de Prospero-lijn kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een handige vleesmolen of sapcentrifuge, terwijl een Kenwood Classic keukenmachine nu tijdelijk wordt geleverd in combinatie met een gratis multimolen. Consumenten die een Kenwood Premium of Titanium keukenmachine aanschaffen, ontvangen naar keuze gratis een multimolen, vleesmolen hoge-snelheidsrasp of een sapcentrifuge cadeau. Voor de Titanium behoort bovendien ook nog een food processor accessoire tot de keuzemogelijkheden. Met deze gratis accessoires breidt Kenwood de gebruiks- en toepassingsmogelijkheden van deze keukenmachines nu nog verder uit, zonder dat kopers daar momenteel extra voor betalen.

Cadeau!
Ook kopers van een Kenwood food processor staat in november en december een mooie verrassing te wachten. Als onderdeel van de najaarsactie kunnen kopers van een nieuwe Kenwood food processor een prachtig cadeau tegemoet zien. Zo ontvangen de consumenten op de actieproducten van Kenwood nu tijdelijk gratis een prachtige digitale keukenweegschaal. Kortom, cadeaus die net als de producten van Kenwood zelf zeker niet misstaan in de moderne hedendaagse keuken.

De najaarsactie van Kenwood is deze maand gestart en loopt nog tot en met 31 december 2009. Meer informatie over de actie is beschikbaar op de speciale website www.kenwoodclub.nl. Daar kunnen geïnteresseerden zich zelfs tot 15 januari 2010 inschrijven om van de aantrekkelijke aanbiedingen van Kenwood te profiteren. Een compleet overzicht van alle Kenwood-producten en productlijnen en de overige acties van Kenwood is te vinden op www.kenwoodworld.com.

X X X

Noot voor de redactie (