Ingezonden persbericht


Persbericht

Bunnik, 16 november 2009

NPQ Solutions breidt activiteiten op de Belgische markt uit

NPQ Solutions, de leverancier van software voor facility management, CAD en installatietechniek, heeft zijn activiteiten in België uitgebreid. Het Bunnikse bedrijf is al een tijd actief in België, maar ziet door de recentelijk toegevoegde activiteiten en applicaties nieuwe mogelijkheden.

NPQ Solutions is begin 2009 overgegaan op een nieuwe bedrijfsstructuur en introduceerde zijn drie business units NPQ FM Solutions, NPQ CAD Solutions en NPQ Brand Solutions. De FM Solutions richten zich op slim gebouwbeheer en hogere efficiency met FMIS, CAD Solutions spitst zich toe op de installatiebranche, terwijl de business line Brand Solutions geïntegreerde oplossingen aandraagt voor FM en SAP.

In België werkt NPQ samen met HEVAC BVBA. HEVAC is een softwareleverancier die zich specifiek toelegt op de installatiebranche en voor NPQ met name van belang is als distributeur van de Nordined-software. Deze software-pakketten ontwikkelt NPQ in eigen beheer.

Om NPQ en de nieuwe activiteiten voor de installatiebranche in België nog beter over het voetlicht te brengen, heeft NPQ besloten de vakbeurs VSK België aan te doen. "Deze beurs voor de installatiebranche is van groot belang voor ons", aldus Martin Pierik, Managing Director van NPQ. "Wij bieden applicaties aan die zowel op AutoCAD als AutoCAD MEP en AutoCAD LT gebaseerd zijn, waarmee we dus zowel de grote als de kleinere installateurs op maat kunnen bedienen. Bovendien presenteren we op VSK België ons nieuwe pakket, NPQ Techline, een applicatie waarmee je complete installaties in 3D kunt opzetten.

Op VSK België, die plaatsvindt van 19 tot 21 november, is NPQ te vinden op stand 01.B041.

-----------------------------------------




Ingezonden persbericht