Travel Unie International Nederland N.V.

MALEDIVEN-TESTER ROBINSON OVERWELDIGEND SUCCES

Aanmelden nog steeds mogelijk tot 4 december

Rijswijk, 16 november 2009 â Club ROBINSON heeft al duizenden aanmeldingen ontvangen van levensgenieters die zeven dagen lang de nieuwe ****Club op de Malediven willen testen. De aanbieder van verzorgde clubvakanties is op zoek naar een man of vrouw die in december of januari de locatie en faciliteiten uitgebreid wil testen en verslag wil doen op de website. Aanmelden is nog steeds mogelijk tot uiterlijk 4 december 2009 via de website
www.clubrobinson.nl/testmalediven. Na een strenge selectie wordt een aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, waaruit uiteindelijk de ultieme Malediven-Tester wordt gekozen.

De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die in december of januari vrijaf kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten, prachtige natuur en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Maldives uit te proberen en te beoordelen. Journalistieke ervaring is niet vereist.

ROBINSON Club Maldives heeft een eigen eiland met een schitterend privé koraalrif, exclusief voor de ROBINSON gasten. De Club beslaat het hele circa 107.000 m' grote eiland Funamadua in het Gaafu Alif Atol in het zuiden van de Malediven. De Club is boekbaar vanaf 19 december 2009.