Ingezonden persbericht




DON DIABLO BRENGT NIEUW MIX-ALBUM SELLOUT SESSIONS 03 UIT

'Deze mix compilatie laat mijn sound op verschillende manieren perfect horen...'

AMSTERDAM (16 november, 2009) ­ Eind 2005 lanceerde Don Diablo zijn eigen platenmaatschappij en evenementen brand Sellout Sessions en bracht succesvol zijn eerste mix compilatie uit via dit label. Nog voordat hij in 2008 een wereldwijde deal bij Sony Music tekende, bracht hij het tweede deel van de serie uit.

Nu is het nieuwe mix album van Don Diablo verkrijgbaar. Sellout Sessions 03 is, zoals de titel al verraadt, het derde mixalbum in de Sellout Sessions serie. Deze nieuwe mix compilatie bevat een groot aantal eigen tracks en remixen van Don Diablo, maar tevens tracks en mixen van o.a. The Prodigy, Bloc Party, Tiga, Cassius, Fake Blood en Stereo MC's, om maar een aantal namen te noemen!

Don Diablo over zijn nieuwe CD: 'Deze nieuwe mix compilatie is een overzicht van wat ik dit afgelopen jaar allemaal heb gedaan als producer, remixer en DJ. Sellout Sessions 3 bevat een aantal van mijn favoriete remixen die ik dit jaar heb gemaakt voor o.a. Cassius, Stereo MC's, Linus Loves, Cagedbaby, One EskimO, Dragonette en anderen. Het album bevat ook drie van mijn meest succesvolle dancefloor producties van dit jaar, namelijk: 'Hooligans', 'Too Cool For School', 'Disco Disco Disco' en de nieuwe track 'Teen Scream Machine' welke in 2010 uitkomt. De rest van de tracklist bestaat uit tracks die het erg goed doen in mijn DJ sets en bevat o.a. tracks van Tiga, Simian Mobile Disco, Bloc Party, Fake Blood en The Prodigy. Al met al laat deze mix compilatie mijn sound op verschillende manieren perfect horen, hetgeen niet altijd eenvoudig is op één CD!'

2009 is een druk jaar voor Don Diablo geweest. Zo heeft hij de Engelse dance charts gedomineerd met zijn single 'Hooligans' wat een samenwerking was met de Engelse rapper Example, heeft hij o.a. opgetreden op festivals als Glastonbury en Creamfields, heeft hij remixen gemaakt voor artiesten als Mika, Cassius en FrankMusik en was hij te horen met zijn track 'Too Cool For School' in de Amerikaanse hit serie CSI:NY. Bovendien heeft hij vorige maand een Top 10 ARIA Chart mixalbum, Neon Essentials Vol. 2, uitgebracht in Australië via Warner Music en eerder dit jaar leverde hij al de cover CD voor het Britse DJmag, waarin hij recentelijk ook terug te vinden was op plaats 137 in hun jaarlijkse, prestigieuze Top 100 DJ lijst.

Daarnaast was Don Diablo meerdere keren wereldwijd de meest geblogde artiest op het internet volgens The Hype Machine wat heeft geresulteerd in meer dan 4 miljoen downloads in de laatste 9 maanden van dit jaar. Met geplande tours door Australië, Azië, Noord & Zuid Amerika en legio optredens in Engeland lijkt 2010 een nog succesvoller jaar te worden voor Don Diablo, die recentelijk door het Britse NME magazine al betiteld werd als 'man-of-the-moment', door Pete Tong (BBC Radio 1) 'a future star' genoemd wordt en zelfs Kanye West tot zijn fans kan scharen, die recentelijk een videoclip van Don Diablo op zijn beroemde blog plaatste. Don Diablo lijkt niet te stoppen in 2010!

TRACKLIST: DON DIABLO ­ SELLOUT SESSIONS 03


01 SIDECHAINS - WAITING SO LONG

02 CASSIUS - YOUTH, SPEED, TROUBLE, CIGARETTES (DON DIABLO REMIX)


03 LOUIS LA ROCHE - SUPER SOAKER

04 DON DIABLO - DISCO DISCO DISCO

05 FAKE BLOOD - I THINK I LIKE IT

06 PLUMP DJS - BEAT MYSELF UP (DON DIABLO RERUB)


07 LINUS LOVES - PROM NIGHT (DON DIABLO REMIX)


08 WOLFGANG GARTNER - PUSH & RISE

09 CAGEDBABY - FORCED (DON DIABLO'S FORCED IN 1986 REMIX)


10 DRAGONETTE - FIXIN' TO THRILL (DON DIABLO REMIX)


11 DON DIABLO - TOO COOL FOR SCHOOL

12 ESTAW & J-CAST - BREAK IT DOWN

13 LE LE - BREAKFAST (MERCURY REMIX)

14 HEADS WE DANCE - WHEN THE SIRENS SOUND (DON DIABLO REMIX)


15 DON DIABLO & EXAMPLE - HOOLIGANS (DON DIABLO'S DRIVE-BY DISCO MIX)


16 STEREO MC'S - SHOW YOUR LIGHT (DON DIABLO REMIX)


17 BLOC PARTY - ONE MORE CHANCE (ALEX METRIC REMIX)


18 SIMIAN MOBILE DISCO FT. JAMIE LIDELL - OFF THE MAP


19 DON DIABLO - TEEN SCREAM MACHINE

20 TIGA - WHAT U NEED (PROXY REMIX)

21 MASTER SHORTIE - DEAD END (DON DIABLO KNOWS U LIKE IT HARD REMIX)


22 THE PRODIGY - TAKE ME TO THE HOSPITAL

23 ONE ESKIMO - GIVIN' UP (DON DIABLO REMIX)

ARTWORK PREVIEW BELOW
DOWNLOAD HIGH RES COVER ARTWORK HERE
()