Ministerie van Defensie

`Giel!' Beelen aangekomen op Kamp Holland

15 november 2009, 21.00 uur

DJ Giel Beelen en een aantal `special guests', waaronder cabaretier Guido Weijers en zangeres Dennis, zenden van 16 tot en met 20 november live het programma `Giel!' uit vanaf Kamp Holland in Uruzgan.

Beelen is elke ochtend van 06.00 tot 10.00 uur live te beluisteren op 3FM. Hij praat dan met luisteraars over het laatste nieuws en draait muziek. Ook brengt hij zijn versie van Good Morning Vietnam ten gehore.

Giel's gasten

Cabaretier Guido Weijers heeft een verrassing voor de militairen in de vorm van een voorproefje van zijn Oudejaarsconference 2009 en Dennis zingt naast haar eigen repertoire ook covers. Op haar site roept ze op verzoekjes in te sturen. Ook neemt Giel deze week de presentatie van Uruzgan.FM over van de vaste presentatrice Kristel van Eijk.ª

Reisverslag

De eerste reactie na aankomst van Giel: "De reis was lang en daardoor best wel taai. De eerste keer dat we aanvlogen vanaf Kandahar op Kamp Holland, moesten we rechtsomkeert maken en dan besef je ineens dat het er hier wel wat anders toegaat dan in Nederland. Maar ach... daardoor hebben we wel mooi in veel verschillende vliegtuigen gevlogen. In het laatste vliegtuig mochten we zelfs in de cockpit kijken, dat was echt gaaf."