Provincie Overijssel

Hoorzittingen Gebiedontwikkeling Luchthaven Twente e.o.

vliegtuig
Provinciale Staten houden op 17 en 19 november hoorzittingen over de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente e.o. De hoorzittingen zijn bedoeld voor mensen/organisaties die een zienswijze hebben ingediend. Tijdens de hoorzittingen krijgen zij de gelegenheid om hun zienswijze nader toe te lichten aan Provinciale Staten.

Provinciale Staten nemen op 16 december 2009 een besluit over de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente e.o.
Van 3 juli t/m 11 september 2009 hebben de stukken voor de Gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente e.o. ter inzage gelegen. Hierop hebben ruim 650 personen, organisaties en instanties een reactie/zienswijze ingediend.
Provinciale Staten willen de indieners van een zienswijze de mogelijkheid geven deze te komen toelichten. Daarvoor houden zij een aantal hoorzittingen.
De hoorzittingen vinden plaats in het provinciehuis in Zwolle op:

Dinsdag 17 november van 14.00 tot 18.00 uur
&
Donderdag 19 november van 17.00 tot 21.00 uur

Wanneer u, als indiener van een zienswijze, gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een toelichting te geven, kunt u zich aanmelden bij de Statengriffie, tel. 038 499 87 80 of statengriffie@overijssel.nl. Alle indieners van een zienswijze krijgen ook persoonlijk bericht.

De hoorzittingen zijn openbaar. U bent dus ook als luisteraar van harte welkom. De hoorzittingen worden ook uitgezonden op internet via http://provincialestaten.overijssel.nl.