Gemeente Maassluis

Vervolg commissievergadering tijdelijke vestiging Jongerenhuis Harreveld

tijdelijke vestiging Jongerenhuis Harreveld

De commissiebehandeling van 3 november over de mogelijke tijdelijke huisvesting van Jongerenhuis Harreveld in de Kapelpolder in Maassluis en de definitieve vestiging van het jongerenhuis op bedrijventerrein De Dijk, wordt op 17 november vervolgd.

Reden hiervoor is de zorgvuldige behandeling die dit onderwerp vraagt. Daarnaast was er ook een aantal vragen, waarvan de antwoorden nader uitgewerkt dienen te worden.

In de volgende openbare commissievergadering op 17 november zal de planvorming rondom de mogelijke vestiging van het jongerenhuis in Maassluis verder worden besproken. Naar verwachting kan de gemeenteraad vervolgens begin december een definitief besluit nemen rondom de mogelijke tijdelijke huisvesting van Jongerenhuis Harreveld in de Kapelpolder en de definitieve vestiging van het jongerenhuis op bedrijventerrein De Dijk.

De openbare commissievergadering werd bijgewoond door zo'n 40 toeschouwers, waarvan er vier gebruik maakten van inspraak.

Via onderstaande webpagina informeren we u over de reden van ons voornemen, de jongeren die in de instelling in Maassluis behandeld zullen worden en het vervolgtraject. Ook vindt u hierop tekeningen van de impressie van de tijdelijke locatie in de Kapelpolder.

Jongerenhuis Harreveld

Homepage Contact Tekstversie Sitemap Print pagina English

Zoeken

___________ -Submit

Contact Openingstijden Veel gestelde vragen Proclaimer Privacystatement