Gemeente Ermelo


Meedoen in de samenleving

Meedoen in de samenleving

Bijeenkomst voor mensen met een fysieke beperking of chronische ziekte en hun organisaties

De Wmo-adviesraad van Ermelo vertegenwoordigt alle burgers van Ermelo. Zij brengt advies uit aan de gemeente over de Wet maatschappelijke ondersteuning. Om dit goed te kunnen doen wil zij weten wat er leeft onder de verschillende groepen burgers en welke problemen zij ondervinden bij het meedoen in de samenleving.

De Wmo-adviesraad wil daarom onder andere in contact komen met mensen met een lichamelijke beperking en mensen met een chronische ziekte. Graag nodigt de Wmo-raad hen uit voor een themabijeenkomst op dinsdag 17 november 2009 van 19.30 tot 21.00 uur in de Dialoog, Raadhuisplein 4, Ermelo. Ook organisaties die deze mensen vertegenwoordigen zijn van harte welkom. Het onderwerp van de avond zal zijn "Meedoen in Ermelo voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische ziekte."

Programma:

* 19.15 uur Inloop met koffie, thee en koek
* 19.30 uur Opening door de voorzitter van de Wmo-adviesraad

* 19.35 uur Informatie over de Wmo-adviesraad en wat deze voor u kan betekenen

* 19.45 uur Stellingen over meedoen in Ermelo waarop u schriftelijk reageert en mogelijkheid om uw antwoorden mondeling toe te lichten

* 20.55 uur Wat vond u van deze avond?
* 21.00 uur Afsluiting

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de themabijeenkomst, neem dan contact met Hans van Dijk, cluster welzijn, gemeente Ermelo tel. 0341 56 71 57.