Gemeente Hoorn

Gemeenteraad beslist over jongerencentrum Blokker

Op dinsdag 17 november bespreekt de Hoornse gemeenteraad de realisatie van het jeugd- en jongerencentrum (JAC) in Blokker. Het college biedt de raad twee mogelijkheden: aankoop van een perceel aan de Westerblokker en nieuwbouw of het huren van de bovenruimte van café Het Gouden Hoofd voor een periode van minstens vijf jaar. Het college stelt de raad voor om het JAC Blokker te vestigen in de bovenruimte van café Het Gouden Hoofd.

Verder neemt de raad een besluit over het sociale veiligheidsbeleid
2010 2012. In dit beleid staan maatregelen om de veiligheid in Hoorn aan te pakken. Ook komt de erfgoedverordening en de microfinanciering aan de orde. De microfinanciering kan ondernemers die door de economische crisis in de problemen zijn gekomen een steuntje in de rug geven. Deze financiering is onderdeel van het stimuleringsfonds economische ontwikkeling van de gemeente Hoorn.

Tevens wordt er een besluit genomen over de kredieten aan het kunstgrasveld HVV Hollandia en de verkeersregelinstallatie IJsselweg - Kloosterhout.

De raadsvergadering begint om 20.00 uur in de raadszaal van het stadhuis aan de Nieuwe Steen 1. Iedereen die de vergadering wil bijwonen is welkom. Kijk voor de volledige agenda en bijbehorende documenten op www.hoorn.nl.
Laatste wijziging van deze pagina: 10 november 2009