Senternovem

10-11-2009 | 17 november Transumo Eindfestival

Ter afsluiting van 5 jaar onderzoek organiseert Transumo op 17 november a.s. een enerverend en bruisend Kennisfestival. Het Kennisfestival wordt gehouden in Houten, EXPO Houten, Meidoornkade 24.

Op dit Kennisfestival worden projectresultaten gepresenteerd, eindrapportages aangeboden en proceservaringen uitgewisseld. Ook wordt vooruit gekeken waarbij vragen worden behandeld als 'welke visie op duurzame mobiliteit is ontstaan, welke kennisvragen vloeien daaruit voort en op welke wijze wordt het onderzoek na de einddatum van Transumo voortgezet?'.

Een belangrijk onderdeel van het Festival is de kennismarkt, waar u kennis kunt nemen van de behaalde resultaten en u zelf aan de slag mag met de binnen Transumo ontwikkelde instrumenten, demo's, games e.d. Er worden daar de nieuwste resultaten getoond van de bereikbaarheidskaart voor Nederland, u kunt kennis zoeken in de Transumofootprint en u zult studenten aan de slag zien met de resultaten van Transumo. Ook kunt u deelnemen aan enkele discussiebijeenkomsten waar vanuit de verschillende thema's wordt ingezoomd op de Transumovisie en u kunt altijd met de aanwezige projectmedewerkers in gesprek gaan.

Meer informatie en het programma zijn beschikbaar op www.transumo.nl