Gemeente Capelle a/d IJssel

Wop vergaderingen

Het Wop Schenkel vergadert op dinsdag 17 november, het Wop Middelwatering op woensdag 18 november. De vergadering van het Wop 's-Gravenland is verschoven naar maandag 18 januari.

Vergadering Wop Schenkel

Op dinsdag 17 november 2009, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Schenkel. De vergadering wordt gehouden in buurthuis De Wel, Bongerd 2a.
De volgende punten staan op de agenda: FORUM, presentatie van alle diensten die het MELDPUNT biedt, stand van zaken project `Schenkel Alcoholvrij op straat'.

Met een hapje en een drankje vindt de jaarafsluiting plaats.

Spreekuren:
o Wijkwethouder: de heer Aart-Jan Moerkerke houdt voorafgaand aan de vergadering spreekuur. Wilt u hem spreken, maakt u dan een afspraak via telefoon (010) 2848232.
o Buurtagent: de heer Jacques Lems houdt een half uur voor aanvang van de WOP vergadering spreekuur. Een afspraak is niet nodig. o Opzichter Onderhoud Buitenruimte Capelle aan den IJssel (OBC): de heer Jaap Rietveld houdt ook een half uur voor aanvang van de vergadering spreekuur. Ook hiervoor is een afspraak niet nodig.

De spreekuren worden gehouden in De Wel.

WOP Schenkel vergadering in 2010:
dinsdag 2 maart
dinsdag 1 juni
dinsdag 28 september
dinsdag 7 december

Vergadering Wop Middelwatering

Op woensdag 18 november 2009, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering (inloop vanaf 19.30 uur). De vergadering wordt gehouden in buurthuis De Fluiter, Merellaan 354. Op de agenda staat onder andere: brandpreventie, presentatie activiteiten St.DOCK 2010 en de standaard-onderwerpen zoals werkgroepen, verslag 3 september 2009 en de projectenlijst.

De Wop vergadering wordt muzikaal omlijst door het koor van Charles Vermeer en omdat het de laatste Wop vergadering is van 2009, wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Spreekuren
Wijkwethouder: de heer Micle Jaliens houdt spreekuur voorafgaand aan het WOP. Wilt u hem spreken, maakt u dan een afspraak via telefoon (010) 284234.
Buurtagenten: de heer Peter Tilro (Middelwatering-oost) en de heer Rob de Brie (Middelwatering-west) houden spreekuur een half uur voor aanvang van de WOP vergadering. Een afspraak is niet nodig. Opzichter Onderhoud Buitenruimte Capelle aan den IJssel (OBC): de heer Ben Prijt houdt een half uur voor aanvang spreekuur. Een afspraak is niet nodig.

De spreekuren vinden plaats in het buurthuis.

Wop Middelwatering vergaderingen in 2010:
donderdag 18 februari
dinsdag 25 mei
donderdag 23 september
woensdag 8 december

Wop 's-Gravenland verschoven

Het WOP 's-Gravenland van 19 november 2009 is verschoven naar. maandag 18 januari 2010
in Intermezzo, Puccinistraat 86b, aanvang 20.00 uur.

Reden van verschuiving is dat het WOP te kort op de vorige bijeenkomst was.
Publicatie van de agenda voor het WOP op 18 januari 2010 volgt.