RTL Group

Reinout Oerlemans morgen gasthoofdredacteur 'RTL Boulevard'

Presentator en televisiemaker Reinout Oerlemans is morgen gasthoofdredacteur van RTL Boulevard. Aanleiding is niet zijn televisiewerk maar de bioscoopfilm Komt Een Vrouw Bij De Dokter, die vanavond in première gaat. Met de verfilming van de gelijknamige bestseller maakt Reinout zijn regiedebuut.

In zijn uitzending komt een verslag van de première in Tuschinski, waar stylist Mike de Boer langs de rode loper staat om de kleding van de sterren te beoordelen. Michiel Vos heeft voor RTL Boulevard Reinouts vrouw Daniëlle opgezocht in Los Angeles en zij geeft daar een rondleiding door hun huis. Ook is een dubbelinterview te zien met de schrijver van Komt Een Vrouw Bij De Dokter, Kluun, en de broer van Kluuns overleden echtgenote, de vrouw die centraal staat in zijn boek. Reinouts reizen voor Unicef worden ook belicht in de uitzending van morgen.

Reinout Oerlemans brak door als acteur in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en stortte zich daarna op een succesvolle carrière als presentator. Achter de schermen richtte hij het productiemaatschappij Eyeworks op, dat inmiddels wereldwijd tv-programmas ontwikkelt en maakt.

Naast Reinout zijn morgen ook Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz de gezichten van RTL Boulevard.

Uitzending: RTL 4, dinsdag 17 november, vanaf 18.35 uur

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 6718879 en email jaap.paulsen@rtl.nl