Pentascope nummer 1 adviesbureau in prijs/kwaliteitverhouding MT100

17/11/2009 09:00

Pentascope

Pentascope is in de jaarlijkse Management Team 100 geëindigd als nummer 1 van de management- en organisatieadviesbureaus in de prijs/kwaliteitverhouding van haar dienstverlening. Op het onderdeel budgetbewaking staat Pentascope op een eervolle 2de plaats.

Maar liefst 84% van onze klanten geeft aan tevreden te zijn over onze dienstverlening en 11% noemt onze dienstverlening uitstekend. Met deze score loopt Pentascope voor op bureaus als GITP, Berenschot en Twynstra Gudde.

In de huidige recessie willen veel organisaties op efficiënte wijze cultuurveranderingen en procesoptimalisaties realiseren. Onze hoge scores op prijs/kwaliteit en budgetbewaking zijn in dit kader van grote waarde. Daarnaast waarderen de MT100-deelnemers Pentascope om 'de tijdsplanning en de onafhankelijkheid van het advies'. Qua totaalscore is Pentascope dit jaar gestegen naar de 8ste plaats in de Management Team 100.

Joris Scheepens is sinds juni 2009 de nieuwe algemeen directeur van Pentascope. De uitslag van MT100 geeft het vertrouwen dat Pentascope de goede weg in is geslagen. Wij bedanken onze opdrachtgevers voor de uitgesproken waardering en zijn trots op onze medewerkers die dit resultaat hebben bereikt.

Over Pentascope

Pentascope is een middelgroot adviesbureau, al 20 jaar gespecialiseerd in implementaties en verandermanagement. Wij staan voor een mens- en resultaatgerichte veranderaanpak die merkbare impact en meetbare verbeteringen oplevert. Wij zorgen samen met de opdrachtgever voor succesvolle systeemimplementaties, procesoptimalisaties en/of cultuurveranderingen. Wij ontwerpen de veranderaanpak, detacheren changeprofessionals en multidisciplinaire teams. Daarnaast ontwikkelen wij het bijbehorende leiderschap.

PENTASCOPE

Bereikbaar via

T. 088 - 5670000

E. informatie@pentascope.nl

W. www.pentascope.nl





http://www.pentascope.nl

http://www.pentascope.nl