Gemeente Zwolle

Schone straten in Assendorp

Schoonmaakactie Assendorp

Schone straten in Assendorp

Om Assendorp schoon te houden, is regelmatige straatreiniging nodig. Dit gebeurt door de ROVA in opdracht van de Gemeente. Dit bedrijf verzorgt het vegen van de straten en het leegzuigen van de straatkolken (putten).
De Gemeente en de ROVA willen vanaf eind november in Assendorp starten met het per straat éénmalig gecombineerd uitvoeren van de volgende werkzaamheden:


* verwijderen van onkruid op verharding en rond obstakels
* machinaal vegen van de straat

* leegmaken van de straatkolken / putten

De werkzaamheden zullen in enkele straten tegelijkertijd worden uitgevoerd en vinden plaats tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Om deze werkzaamheden in één keer uit te voeren is aan de bewoners van Assendorp per brief gevraagd één keer één dag hun auto in een andere straat te parkeren.

Op alle toegangswegen naar Assendorp en aan het begin en einde van de straat plaatst de gemeente borden die de schoonmaakactie aankondigen. Op die manier wordt voorkomen dat andere automobilisten hun auto in betreffende straat parkeren. Nadat de schoonmaakploegen met hun machines door de straat zijn geweest, kunnen bewoners hun auto weer in hun eigen straat parkeren.

Bron: Wijkzaken
Datum van 16-11-2009 tot 15-02-2010