Dura Vermeer reputatie

Rotterdam - 17 november 2009

Dura Vermeer in top 3 van bouwbedrijven met beste reputatie

Dura Vermeer neemt de derde plaats in op de ranglijst van bouwbedrijven met de beste reputatie. Deze uitslag is maandag 16 november bekend gemaakt tijdens de presentatie van de jaarlijks gehouden Building Business Reputatiemonitor.

Ten opzichte van 2008 is Dura Vermeer met één plaats gestegen. De nummers 1 en 2 van bouwbedrijven met de beste reputatie zijn respectievelijk Van Wijnen en Strukton. Met deze top drie notering laat Dura Vermeer bedrijven als BAM (4e), Heijmans (7e), Ballast Nedam (9e) en Volker Wessels (10e) en TBI Holdings (14e).

Hoogste score communicatie-expressiviteit
De totaalscore van Dura Vermeer met 70,7 in 2009 is ten opzichte van 2008 iets teruggelopen (evenals de andere bouwbedrijven), maar volgens Cees van Riel, hoogleraar corporate communication aan de Erasmus Universiteit en leider van het reputatie-onderzoek `is dit normaal in tijden van recessie.' Met een score van 70+ wordt de reputatie van Dura Vermeer gekwalificeerd als `behoorlijk goed' (80+ is `wereldtop', 60+ is `redelijk' en 50- is `echt slecht'. Van alle 15 bouwbedrijven die zijn onderzocht scoort Dura Vermeer het hoogst op de totale communicatie-expressiviteit.