Gemeente Lelystad

Tourist Info herziet Eropuit-gids

Maandag 16 november 2009

Het Tourist Info van de gemeente Lelystad brengt begin januari 2010 een nieuwe uitgave van de toeristische gids Eropuit in Lelystad.

De gids geeft toeristen en bezoekers -maar ook de eigen inwoners- een goed beeld van de recreatiemogelijkheden in en om stad. In de gids is een evenementenoverzicht opgenomen en het bevat teksten en adressen van alle toeristische attracties, uitgaansgelegenheden, winkelvoorzieningen en horeca.

Reageren

Aanvullingen, gewenste aanpassingen en reacties op de bestaande gids kunnen worden gemeld bij de medewerkers van Stadswinkel Lelystad, De Meent 14, waar Tourist Info is gehuisvest, tel. 0320-278222, of via de mail touristinfo@lelystad.nl. Reacties kunnen tot 1 december worden ingediend.

Actueel en compleet

De nieuwe gids gaat gelden voor het jaar 2010. De aanvullingen en aanpassingen in de Eropuit-gids worden ook op de website www.touristinfo.lelystad.nl verwerkt. Zo wordt een actueel en compleet beeld gegeven van alle attracties, bezienswaardigheden, het uitgaansleven, de overnachtingsmogelijkheden en van de toeristische activiteiten in Lelystad.

Vakantiebeurs

Voor het eerst zal de editie 2010 van Eropuit in Lelystad worden gebruikt op de Vakantiebeurs die 13 t/m 17 januari in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Lelystad participeert dan in de stand van Toerisme Flevoland.

---