Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Tieners nemen de leiding

De eerste cursus Tieners nemen de Leiding is dit jaar succesvol afgerond. Portefeuillehouder Welzijn, Marianne van der Ham, reikt op dinsdag 17 november tussen 18.00 en 19.00 uur de certificaten uit. De uitreiking vindt plaats in de Rotonde aan de Foeliestraat in Hoogvliet.

Zeventien jongens en meisjes in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar hebben vier weken lang, onderleiding van Elton Lourens, Sport en Recreatie, les gekregen in: ondersteunen bij sport en spel activiteiten, eigenvaardigheid, teambuilding en EHBO vaardigheden. Na het behalen van het certificaat helpen zij bij activiteiten, waarbij Sport en Recreatie en Stichting Welzijn Hoogvliet betrokken zijn.

Sport en Recreatie organiseert deze cursus, in opdracht van de deelgemeente Hoogvliet, in samenwerking met Stichting Welzijn Hoogvliet. Dit is de eerste cursus, in een reeks van vier, die in de deelgemeente Hoogvliet plaats vindt. De volgende cursus, die start op 24 november zit vol, maar voor het jaar 2010 kunnen jongens en meisjes zich nog aanmelden via Sport en Recreatie, Elton Lourens (telefoon: (010) 416 78 00, email: E.Lourens@senr.rotterdam.nl)