Landstede

Nieuw: versneld MBO op Landstede

Met ingang van 1 januari 2010 biedt Landstede het MBO Fast Forward opleidingsprogramma aan. Een onderwijsformule die studenten de kans biedt om binnen korte tijd hun mbo-diploma te behalen. Wie wil kan daarna bovendien instromen in het tweede of derde jaar (afhankelijk van de opleiding die je volgt) van het hbo en ook dát diploma halen.

Landstede MBO Fast Forward is ontwikkeld voor studenten die gestopt zijn in het eerste half jaar van het hbo. Maar ook havo-leerlingen met een diploma kunnen instromen. En een mbo-student die wat sneller door de opleiding wil, is eveneens van harte welkom.

Je zit op het hbo, maar je twijfelt. Heb ik wel de goede richting gekozen? De vakken zijn nogal theoretisch, eigenlijk ben ik meer een doener. Die vrijheid hier vind ik aan de ene kant wel leuk, maar ik geloof dat ik toch wat meer structuur nodig heb. Het is zo grootschalig, ik voel me soms net een nummer. Wat ga je doen? Een half jaar werken en dan opnieuw een hbo-opleiding proberen? Maar wat als het nu ongeveer hetzelfde blijkt te zijn?

Meer informatie over Fast Forward