Politie Drenthe

Dinsdag

Provincie Drenthe, 17-11-2009

Aanvulling bericht dodelijk ongeval

ERICA Bij het ongeval op de Tuinderslaan is op maandag aan het eind van de middag een 24-jarige man uit Nieuw Amsterdam om het leven gekomen. Hij botste met de motor op een afvalcontainer, die daar was neergezet in verband met laad- en loswerkzaamheden. Medewerkers van de VOA hebben een onderzoek ter plaatse verricht. (2009055176)

Woningbrand

PEIZE Maandagavond kwam er een melding van een woningbrand aan de Braamlaan. De brandweer bluste de brand, die tijdens afwezigheid van de bewoners was ontstaan bij de kookplaat. De woning kwam daardoor vol rook te staan. (2009055184)

Politie brengt weggelopen patiënt terug

EMMEN Maandagavond kreeg de politie een melding van een verwarde vrouw die op de Boslaan liep. Agenten troffen ter plaatse een 22-jarige vrouw aan, die bleek te zijn weggelopen uit de GGZ aan de Boermarkeweg. Ze werd vervolgens teruggebracht naar de instelling waar ze verblijft. (2009055194)

Woningbrand

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND Maandagavond ontstond een brand op de bovenverdieping in een woning aan de Noordzijde in Gasselternijveenschemond. De bewoner was ten tijde van de brand niet thuis. De buurman ontdekte de brand. Er zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer bluste de brand. (2009055208)

Woningbrand

EMMEN Maandagmorgen ontstond er in een woning aan de Elkingeslag in Emmen een brand in de bijkeuken. De bewoner ontdekte de brand. Een buurvrouw kon de brand met een poederblusser blussen. De bewoonster is, in verband met de hoeveelheid binnengekregen rook, voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan de woning bleef beperkt tot de bijkeuken. (2009054925)

Politie onderzoekt auto-inbraken

BOVENSMILDE Tussen afgelopen zondagavond en maandagochtend zijn er meerdere auto-inbraken gepleegd in Bovensmilde. Het betreft vier autos aan de Rozenstraat en één auto aan de Bremstraat. Er werd onder andere een lifehammer en een zonnebril meegenomen. Mocht u iets verdacht gezien hebben, belt u dan met het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844. (2009055046)

Verkeersongeval met letsel

ASSEN Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats op de kruising van de M.L. Kingweg en de Mahatma Gandhiweg in Assen. Een 57-jarige autobestuurder uit Rotterdam, zag een 13-jarig meisje op de fiets uit Assen over het hoofd. Zij kwam hierbij ten val en bezeerde haar arm. Ze is voor controle naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht. (2009055071)

Bestemd voor de media

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.