RTL Group

Michael Jackson-zoektocht en -film bij RTL 4

RTL 4 brengt samen met het Belgisch VTM in 2010 het gloednieuwe programma Mijn Naam Is Michael, gepresenteerd door Nicolette van Dam en Koen Wauters. In dit tv-programma wordt gezocht naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die de King Of Pop op een overtuigende en indrukwekkende manier kunnen neerzetten. Het gaat er voornamelijk om wie de populaire hits van Michael Jackson kan zingen zoals hij dat jarenlang succesvol deed, maar minstens zo belangrijk zijn de ongekende dansmanoeuvres. Vanaf vandaag kan jong en oud zich aanmelden via rtl.nl/michael.

Tevens heeft RTL de zeer gewilde filmrechten van de bioscoophit This Is It weten binnen te halen. In de twee uur durende documentaire is te zien hoe superster Michael Jackson zich met zijn voltallige crew voorbereidt op de geplande concertreeks die er helaas nooit is gekomen door zijn overlijden.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718971 of eva.peters@rtl.nl.