Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks

17/11/2009 15:27

Bruna BV

p e r s b e r i c h t

Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks

Houten, 17 november 2009

Bruna start met de verkoop van eBooks op zijn site Bruna.nl. Maar liefst 3285 titels zijn te downloaden op de site. Tegen aantrekkelijke prijzen want eBooks zijn goedkoper dan papieren boeken. Op Bruna.nl staan alle Nederlandse titels eBooks die nu beschikbaar zijn. Gelijktijdig met de verkoop van eBooks begint de verkoop van eReaders. Het formaat van de eBooks die Bruna aanbiedt is ePub.

Directeur Hans Gelauff: "Bruna gelooft heilig in eBooks en eReaders. Niet als vervanger van gewone, papieren boeken maar ter aanvulling daarop. Vergelijk deze trend op het gebied van digitale boeken met de discman: het apparaat waarmee je ineens op veel meer plaatsen dan alleen thuis je muziek kon beluisteren. Geweldig toch dat je nu je literatuur of bijvoorbeeld je studieboeken in één apparaat hebt. Bruna ziet het ook als een versterking van haar propositie: alle boeken koop je bij Bruna, dus ook eBooks."

De eReader is te bekijken in een groot aantal Bruna winkels en kan bij bestellen via Bruna.nl ook in de winkel worden opgehaald. Bruna heeft als service dat de producten die online worden besteld geretourneerd kunnen worden in de winkel.

De franchisenemers steunen het initiatief van het Bruna kantoor om de digitale producten aan te bieden aan de consument via Bruna.nl. Ze zijn blij dat Bruna bij dit soort ontwikkelingen in de voorhoede zit.

eBooks: www.bruna.nl/ebooks

eReaders: www.bruna.nl/ereaders

Bruna.nl: www.bruna.nl





http://www.bruna.nl