Gemeente Heemskerk


dinsdag, 17 november 2009

Buurtteam Van Acker tot Burcht zoekt mensen met groen hart

Het buurtteam Van Acker tot Burcht zoekt buurtbewoners met een groen hart voor de werkgroep Duurzaamheid in de buurt. Wie geïnteresseerd is in milieu, klimaat en duurzame ontwikkeling, én wil meedenken over projecten in de eigen buurt is van harte welkom deel te nemen aan de werkgroep Duurzaamheid in de buurt.

In het buurtcontract 2007-2010 is het project Duurzaamheid in de buurt opgenomen. Met dit project willen de buurtteamleden de bewoners in Van Acker tot Burcht via verschillende activiteiten kennis laten maken met milieu, klimaat en duurzame ontwikkeling. Inmiddels heeft een aantal buurtteamleden de werkgroep Duurzaamheid opgericht. Samen met de gemeente, Welschap Welzijn en Milieudienst IJmond gaat de werkgroep werken aan een duurzame buurt.

Meedenken
De werkgroep zoekt versterking! Voelt u zich aangesproken door het onderwerp en wilt u meedenken met de werkgroep? Dan bent u van harte welkom!
Spreekt het onderwerp duurzaamheid u niet zo aan, maar wilt u wel samen met medebewoners actief zijn voor uw buurt, meldt u zich dan aan voor het buurtteam of één van de andere werkgroepen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Welschap Welzijn, mevrouw Gönül Güler, telefoonnummer: 207748, email: gonul.guler@remove-this.welschap.nl.

---