Gemeente Alphen aan den Rijn

De echte Alphenkenner wint een fiets

Wat betekenen de letters van de LAURA? Waar kun je een prima overnachting boeken? En welk thema hebben de evenementen in 2009? Wie dit weet, maakt kans op een gloednieuwe fiets! Een korte quiz laat bezoekers op een ludieke manier kennis maken met de informatie van de VVV-informatiezuil in het stadhuis. Wie voor 10 december alle vragen goed beantwoord, kan één van de drie leuke prijzen winnen.

De quiz bevat zes vragen over wetenswaardigheden in de stad en wat er te doen is in de gemeente en de regio. Voor extra punten kunnen de deelnemers in maximaal 12 woorden vertellen waarom Alphen aan den Rijn een fantastische plek is om te zijn. De antwoorden op de quizvragen zijn in de VVV-informatiezuil te vinden en het formulier is gemakkelijk te printen. Op deze manier maken bewoners en toeristen op een leuke manier kennis van de VVV-informatiezuil.

10 december
Onder de inzenders met de goede antwoorden verloot het Groene Hart Bureau voor Toerisme de volgende drie prijzen: een gloednieuwe fiets, een irischeque ter waarde van 50 euro en een irischeque ter waarde van 25 euro. Wethouder Robert Blom overhandigt in december de verdiende prijzen aan de winnaars. Tot en met 10 december kunnen de ingevulde formulieren bij de espressobar tegenover de VVV-informatiezuil ingediend worden.

De VVV-informatiezuil geeft sinds maart informatie en tips aan recreanten, toeristen en bewoners over restaurants, hotels, campings en evenementen. Gemeente Alphen aan den Rijn, het Groene Hart Bureau voor Toerisme en diverse ondernemers in Alphen aan den Rijn werken samen om het informatiepunt actueel te houden. De VVV-informatiezuil is altijd beschikbaar op de momenten dat de toegangsdeuren tot het stadhuis open zijn. Dit is op werkdagen van 07.00 uur tot 22.00 uur. En op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is het stadhuis gesloten.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn

Servicenormen