Delta


---

DELTA verlaagt opnieuw leveringsprijzen

Middelburg, 17-11-2009

Lagere leveringsprijzen per 1 januari 2010

Op 1 januari 2010 verlaagt DELTA opnieuw de leveringsprijzen voor gas en elektriciteit. Dit keer met ongeveer twee procent. Zowel de vaste leveringsprijzen, voor klanten die drie jaar geleden instapten, als de variabele leveringsprijzen dalen.

Klanten die kiezen voor een variabele prijs, krijgen ieder half jaar te maken met een nieuwe prijsstelling. Klanten die drie jaar geleden kozen voor een contract bij DELTA met vaste leveringsprijzen, kunnen nu opnieuw de leveringsprijzen voor drie jaar vast zetten tegen een lagere prijs.

De klant is voor DELTA belangrijk. De energieleverancier doet er dan ook alles aan om een zo voordelig mogelijke leveringsprijs tot stand te brengen. DELTA streeft er naar om hierbij voordeliger te zijn dan de energieleveranciers Eneco, Essent, Nuon en Oxxio. Niet alleen prijsstelling, maar ook de ruime keuzemogelijkheid in verschillende contracten laat zien dat DELTA met zijn klanten meedenkt.

Zo introduceerde DELTA in juli van dit jaar een nieuwe, alleen bij DELTA af te sluiten, contractvorm: de 'Prijsdemper'. Deze vorm biedt klanten de mogelijkheid een vaste leveringstijd voor een bepaalde periode te combineren met een variabele prijs. Bij de Prijsdemper staat vijftig procent van de energieprijs vast, de andere helft is variabel en beweegt mee met eventuele prijsschommelingen. Zo loopt de klant minder risico en kan toch profiteren van eventuele prijsdalingen. Mochten de energieprijzen stijgen, dan blijft deze stijging met de Prijsdemper beperkt tot vijftig procent van het bedrag.