Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam



---

Spreekuur DB in BuurtEntree

12 november 2009
De leden van het dagelijks bestuur gaan de buurt in. Bewoners en ondernemers kunnen wekelijks bij hen langskomen om vragen te stellen, ideeën te spuien of zaken te melden.

Wekelijks spreekuur

Het wekelijkse spreekuur wordt gehouden in de BuurtEntree op het Mercatorplein 33-35, iedere dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur.

Coos Hoebe staat op 17 november als eerste klaar voor vragen, ideeën en meldingen. Ab Cherribi is er op 24 november, daarna Godfried Lambriex op 1 december. De komende maanden is er elke dinsdag een lid van het dagelijks bestuur aanwezig op het spreekuur.

Korte lijntjes

Stadsdeelvoorzitter Godfried Lambriex: "Vooral met de fusie van de stadsdelen in het vooruitzicht willen we dat bewoners en ondernemers gemakkelijk zaken direct met ons kunnen bespreken. We willen graag korte lijntjes houden. Naast het buurtoverleg dat wij drie keer per jaar houden kunnen mensen nu ook op dit spreekuur snel en informeel met ons in contact komen."

Stadgenoot heeft belangeloos de ruimte voor de spreekuren beschikbaar gesteld, waardoor het BuurtEntree nog meer zijn functie als huiskamer van De Baarsjes waar kan maken.

---