Gemeente Borsele

Gratis cursus Omgaan met uw mobiele telefoon

Met uw mobiele telefoon bent u altijd en overal bereikbaar. Maar kent u alle mogelijkheden van uw telefoon? Laat u wegwijs maken in de wereld van de mobiele telefonie en volg de cursus âOmgaan met een mobiele telefoonâ van de Seniorenraad, de ouderensociëteit âs-Heerenhoek en het VrijwilligersHuis. Deelname aan de cursus is gratis.

Wat houdt de cursus in?

Tijdens de cursus leert u hoe u kunt bellen en smsâen vanuit het adresboek, hoe u contacten kunt toevoegen en nummers kunt opslaan in het adresboek en hoe de voicemail ingesteld en afgeluisterd kan worden. Ook behandelen we het uitzoeken van een beltoon en de extra functies op uw telefoon. Verder wordt er veel geoefend en krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Wat neemt u mee naar de cursus?

U neemt een opgeladen mobiele telefoon mee met beltegoed en eventueel de handleiding van uw toestel en uw adresboek, zodat u uw contacten in uw telefoon kunt invoeren.

Wanneer?

De cursus vindt plaats op dinsdag 17 en dinsdag 24 november 2009 van 14.00 tot 16.00 uur in verenigingsgebouw De Jeugdhoeve in âs-Heerenhoek.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Wij vragen u daarom om u vóór donderdag 5 november 2009 aan te melden bij het VrijwilligersHuis in âs-Gravenpolder, (0113) 311999, sen.raadborsele@zeelandnet.nl.